Skiareál Horní Domky, který provozuje Spartak Rokytnice, a.s., je jedno z největších a nejoblíbenějších lyžařských středisek v ČR. Dominuje mu Lysá hora, na kterou vede čtyřsedačková lanová dráha do nadmořské výšky 1 315 m. Tím umožňuje nástup na běžeckou Krkonošskou magistrálu.

Lyžování pro všechny
Areál díky svému rozmanitému terénu (nadm. výška 620 – 1315 m) nabízí lyžování pro všechny typy lyžařů a snowboardistů. Na své si přijdou začátečníci, středně zdatní i nejnáročnější lyžaři všech věkových kategorií. Naleznete zde široké sjezdové tratě (místy až 100 m) všech náročností (modrá, červená, černá) v celkové délce 14,4 km. Komfortní přepravu zajišťují dvě moderní čtyřsedačkové lanové dráhy, z nichž lanová dráha Horní Domky A1 vedoucí od rohu parkoviště k chatě Lovčenka byla vystavěna v roce 2006.

Druhá lanová dráha Lysá hora vede až na její vrchol. Areál doplňuje šest tyčových vleků různých délek. Pro malé začátečníky byl vybudován dětský Milka park v blízkosti dolní stanice lanové dráhy na Lysou horu. Vyznavači adrenalinových sportů ocení nově vybudovaný snowpark (u lanové dráhy na Lysou horu) s malým tyčovým vlekem, několika skoky a zábradlími. Skiareál je vybaven technickým zasněžováním a moderními sněžnými vozidly, která zaručují denní úpravu sjezdových tratí. Služby ve skiareálu Horní Domky Návštěvníci areálu mohou využít dalších služeb jako například lyžařské školy a školky, půjčovny lyžařského vybavení, skiservisy, restaurace, rychlá občerstvení…. Tyto služby se nachází buď přímo v areálu nebo v jeho bezprostřední blízkosti.

Parkování
Příjezdové komunikace k centrálním parkovištím jsou denně upravovány. Skiareál v chráněném území Krkonoš V areálu, který se nachází v krkonošském národním parku, bude i nadále působit hlídka Skipatrol, která byla zavedena v sezóně 2007 z důvodu neukázněnosti některých lyžařů a snowboardistů. Hlídku Skipatrol tvoří i proškolení zaměstnanci areálu se statutem ochránce přírody a právem udělovat blokové pokuty za vyjíždění mimo sjezdové tratě, ničení mladých porostů atd.

Na běžky
Pro vyznavače bílé stopy Spartak Rokytnice, a.s. upravuje běžecké tratě v délce 57 km, které navazují na Krkonošskou magistrálu či harrachovské běžecké tratě. Sport a volný čas po celý rok V letní sezóně je v provozu lanová dráha Horní Domky, která Vás velmi přiblíží krkonošským hřebenům. Lanová dráha přepravuje zdarma kola i kočárky. Ve skiareálu je také v provozu bikepark, který je určen zkušenným i méně zkušenným jezdcům. V provozu jsou dvě trasy – lehčí překážková trať a těžší sjezdová trať. Obě tratě se opět sbíhají u dolní stanice lanové dráhy Horní Domky a každá je dlouhá 1,5 km s převýšením 350 m. Spartak Rokytnice, a.s. provozuje další sportovní střediska – Skiareál Studenov – jako druhé největší lyžařské středisko v Rokytnici nad Jizerou, sportovní halu (hala 18×36 m, tělocvična 12×18 m vybavena cvičebním nářadím, posilovna, v letní sezóně tenisové kurty), kuželnu s dvoudráhou a automatickým stavěčem kuželek a další sportoviště.